Mirije van Slooten

Mijn naam is Mirije van Slooten. Ik ben geboren op 18 mei 1984. Samen met mijn vriend Roland en dochter Bo woon ik in Zevenbergschen Hoek.
Sinds 5 september 2022 werk ik bij kinderopvang De Hoeksteen.

Bij de BSO ben ik het aanspreekpunt als BSO coördinator. Ik ben het aanspreekpunt voor jullie als ouders maar ook voor leerkrachten en andere collega’s bij de BSO. Verder zal ik verantwoordelijk zijn voor aanvragen, planning en alle andere zaken in en rondom de BSO.

Mijn werkdagen zullen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Naast de BSO zal ik ook te zien zijn bij de peutergroep en ook bij het kinderdagverblijf.
Mijn belangrijkste taak vind ik; ervoor zorgen dat jullie kinderen zich veilig voelen bij mij en een fijne dag hebben. Werken met kinderen doe ik met veel plezier en geen dag is hetzelfde. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesse van de kinderen. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder.

In mijn vrije tijd ga ik graag dagjes uit met mijn gezin en vriendinnen. Verder houd ik van winkelen, uit eten gaan, wandelen en koken.