Ons team

De pedagogisch medewerksters op de groep zorgen voor een veilige basis. De kinderen kunnen zich ontspannen en zichzelf zijn. Voor kinderen is een veilige basis tevens een voorwaarde om zichzelf te ontwikkelen. Wanneer een kind zich veilig en geborgen voelt zal het ook toekomen aan de ontwikkeling van sociaal emotionele competenties.

Omdat er zoveel mogelijk met vaste pedagogisch medewerksters op de groep wordt gewerkt, ontstaat er een veilige band tussen de kinderen en pedagogisch medewerksters.

Myrna Oostvogels

Ik ben Myrna Oostvogels, eigenaresse van kinderopvang De Hoeksteen sinds 1 februari 2010. Vanaf 1 januari 2019 werk ik ook als pedagogisch beleidsmedewerkster/coach binnen De Hoeksteen en bij meerdere kinderopvanglocaties in Brabant en Limburg. Ik werk verschillende dagen op de groep en verschillende dagen achter de schermen!

Ik woon samen met mijn man en dochters Liz en Ize in Wernhout. Ik ben 36 jaar en mijn hobby’s zijn tijdschriften lezen en dagjes uit met mijn gezin en vriendinnen!

Tessa Romme

Mijn naam is Tessa Romme. Ik ben geboren op 11 maart 1991. Samen met mijn man, zoon Duuk en dochters Bowi en Lot woon ik in Zevenbergen.

Sinds september 2010 werk ik met veel plezier bij De Hoeksteen. Vanaf 1 juli 2022 ben ik leidinggevende bij kinderopvang de Hoeksteen. Ik ben voornamelijk werkzaam op kantoor. Wanneer nodig, spring ik uiteraard wel bij om te werken op het kinderdagverblijf de BSO of de peuteropvang.

Voor zowel ouders evenals collega’s zal ik aanspreekpunt zijn en ben ik te bereiken op info@kinderopvangdehoeksteen.nl. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

In mijn vrije tijd ben ik met mijn gezin en vrienden. Verder houd ik van sporten, series kijken en lekker eten.

Anja van Rosmalen

Hallo, ik ben Anja van Rosmalen. Ik ben geboren op 20 augustus 1958. Ben getrouwd en heb 2 kinderen Roy en Tessa. Ook ben ik oma van 3 kleinkinderen; Duuk, Bowi en Lot! Ik woon samen met mijn man in Zevenbergen. Werk sinds 08-2014 bij De Hoeksteen, met veel plezier.

Mijn werkdagen zijn maandag en woensdag maar soms op donderdag en vrijdag.. Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen, en op vakantie gaan.

Cindy Nieuwkoop

Ik ben Cindy Nieuwkoop, geboren op 26 november 1987. Samen met mijn man, onze dochter Femm en onze zoon Jexx woon ik in Moerdijk.

Sinds november 2016 werk ik met veel plezier bij kinderopvang De Hoeksteen waar ik op maandag en dinsdag bij het kinderdagverblijf te vinden ben en op donderdag bij de peuteropvang. In mijn vrije tijd maak ik graag uitstapjes met ons gezin of met vrienden.

Sabine Naalden

Ik ben Sabine Naalden en ik ben geboren op 5 januari 1992. Samen met Niels (mijn man), Xavi (onze zoon 2016) en Suze (onze dochter 2019) woon ik in het mooie Zundert. Onze grote hobby is dan ook het meebouwen aan het bloemencorso. Sinds april 2012 werk ik met heel veel plezier bij De Hoeksteen.

Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. Ik werk voornamelijk op het kinderdagverblijf. Elke dag opnieuw er een feestje van maken met de kinderen. Het mooiste beroep wat er is. Tot ziens!

Jolissa de Klerk

Hoi, mijn naam is Jolissa de Klerk. Geboren(31-01-1989) en getogen in Zevenbergen. Ik woon daar met mijn vriend Remco en 2 dochters, Juna en Dewi. Ik maak graag uitstapjes met mijn gezin en vrienden. Verder vind ik het leuk om te bakken.

Ik werk sinds juni 2016 bij De Hoeksteen. Mijn werkdagen zijn dinsdagmiddag, donderdag en vrijdag. Ik werk zowel op het kinderdagverblijf als op de BSO. Ik zie veel kinderen dus op groeien van klein naar groot!

Stefanie Bossaerts

Hallo, mijn naam is Stefanie Bossaerts en kom uit Roosendaal. Daar woon ik samen met mijn man en hond. In 2011 heb ik mijn opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang behaald en ben daarna gaan werken op kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in Roosendaal. Vanaf februari 2021 werk ik op het kinderdagverblijf van De Hoeksteen.

Ik vind het erg leuk om met kinderen bezig te zijn, ze begeleiden in hun ontwikkeling, verzorgen en activiteiten met ze te doen. Waarvoor je elke dag met een kinderlach wordt beloond.

Amanda Dudok

Hoi, ik ben Amanda Dudok geboren op 22-12-1986. Samen met mijn vriend Arthur en onze zoontjes Deyn en Xavi woon ik in Moerdijk.

Al ruim 15 jaar werk ik met veel plezier in de kinderopvang en inmiddels alweer 3 jaar bij De Hoeksteen. Op dinsdag werk ik op de peutergroep, maandag en woensdag om de week op het kinderdagverblijf. Uitstapjes maken met familie en vrienden doe ik graag!

Mirije van Slooten

Mijn naam is Mirije van Slooten. Ik ben geboren op 18 mei 1984. Samen met mijn vriend Roland en dochter Bo woon ik in Zevenbergschen Hoek.
Per 5 september zal ik het team komen versterken bij kinderopvang De Hoeksteen.

Bij de BSO zal ik de functie BSO coördinator gaan vervullen. Ik word het aanspreekpunt voor jullie als ouders maar ook voor leerkrachten en andere collega’s bij de BSO. Verder zal ik verantwoordelijk zijn voor aanvragen, planning en alle andere zaken in en rondom de BSO.

Mijn werkdagen zullen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Naast de BSO zal ik ook te zien zijn bij de peutergroep en ook bij het kinderdagverblijf.
Mijn belangrijkste taak vind ik; ervoor zorgen dat jullie kinderen zich veilig voelen bij mij en een fijne dag hebben. Werken met kinderen doe ik met veel plezier en geen dag is hetzelfde. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesse van de kinderen. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder.

In mijn vrije tijd ga ik graag dagjes uit met mijn gezin en vriendinnen. Verder houd ik van winkelen, uit eten gaan, wandelen en koken.

Melissa Martens

Mijn naam is Melissa Martens, ik ben geboren op 18 mei 1988. Ik woon samen met mijn man Bram en onze dochter Sam in Zevenbergen.
Per 1 oktober zal ik het team van kinderopvang de Hoeksteen komen versterken. Jullie zullen mij tegenkomen op de BSO en op het kinderdagverblijf. Mijn werkdagen zijn; maandag, woensdag en donderdag.

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn bij mij. Het is erg bijzonder om ieder kind op zijn/haar eigen manier en tempo te zien ontwikkelen. Ik draag graag bij aan deze ontwikkeling door middel van activiteiten die passen bij de behoeftes en interesses van de kinderen. Ik kijk er naar uit om jullie en jullie kindjes te ontmoeten.

Tot snel!