Ons team

De pedagogisch medewerksters op de groep zorgen voor een veilige basis. De kinderen kunnen zich ontspannen en zichzelf zijn. Voor kinderen is een veilige basis tevens een voorwaarde om zichzelf te ontwikkelen. Wanneer een kind zich veilig en geborgen voelt zal het ook toekomen aan de ontwikkeling van sociaal emotionele competenties.

Omdat er zoveel mogelijk met vaste pedagogisch medewerksters op de groep wordt gewerkt, ontstaat er een veilige band tussen de kinderen en pedagogisch medewerksters.

Myrna Franken

Ik ben Myrna Franken, eigenaresse van kinderopvang De Hoeksteen sinds 1 februari 2010. Vanaf 1 januari 2019 werk ik ook als pedagogisch beleidsmedewerkster/coach binnen De Hoeksteen en bij meerdere kinderopvanglocaties in Brabant en Limburg. Ik werk verschillende dagen op de groep en verschillende dagen achter de schermen!

Ik woon samen met mijn 2 dochters Liz en Ize in Wernhout. Ik ben 38 jaar en mijn hobby’s zijn tijdschriften lezen en dagjes uit met mijn kinderen en vriendinnen!

Tessa Romme

Mijn naam is Tessa Romme. Ik ben geboren op 11 maart 1991. Samen met mijn man, zoon Duuk en dochters Bowi en Lot woon ik in Zevenbergen.

Sinds september 2010 werk ik met veel plezier bij De Hoeksteen. Vanaf 1 juli 2022 ben ik leidinggevende bij kinderopvang de Hoeksteen. Ik ben voornamelijk werkzaam op kantoor. Wanneer nodig, spring ik uiteraard wel bij om te werken op het kinderdagverblijf de BSO of de peuteropvang.

Voor zowel ouders evenals collega’s zal ik aanspreekpunt zijn en ben ik te bereiken op info@kinderopvangdehoeksteen.nl. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

In mijn vrije tijd ben ik met mijn gezin en vrienden. Verder houd ik van sporten, series kijken en lekker eten.

Anja van Rosmalen

Hallo, ik ben Anja van Rosmalen. Ik ben geboren op 20 augustus 1958. Ben getrouwd en heb 2 kinderen Roy en Tessa. Ook ben ik oma van 3 kleinkinderen; Duuk, Bowi en Lot! Ik woon samen met mijn man in Zevenbergen. Werk sinds 08-2014 bij De Hoeksteen, met veel plezier.

Mijn werkdagen zijn maandag en dinsdag maar soms ook op donderdag en vrijdag. Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen, en op vakantie gaan.

Cindy Nieuwkoop

Ik ben Cindy Nieuwkoop, geboren op 26 november 1987. Samen met mijn man, onze dochter Femm en onze zoon Jexx woon ik in Moerdijk.

Sinds november 2016 werk ik met veel plezier bij kinderopvang De Hoeksteen waar ik op maandag en dinsdag bij het kinderdagverblijf te vinden ben en op donderdag bij de peuteropvang. In mijn vrije tijd maak ik graag uitstapjes met ons gezin of met vrienden.

Jolissa de Klerk

Hoi, mijn naam is Jolissa de Klerk. Geboren(31-01-1989) en getogen in Zevenbergen. Ik woon daar met mijn vriend Remco en 2 dochters, Juna en Dewi. Ik maak graag uitstapjes met mijn gezin en vrienden. Verder vind ik het leuk om te bakken.

Ik werk sinds juni 2016 bij De Hoeksteen. Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik werk voornamelijk bij het kinderdagverblijf, maar ben soms ook op de andere locaties te vinden.

Stefanie Bossaerts

Hallo, mijn naam is Stefanie Bossaerts en kom uit Roosendaal. Daar woon ik samen met mijn man en hond. In 2011 heb ik mijn opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang behaald en ben daarna gaan werken op kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in Roosendaal. Vanaf februari 2021 werk ik bij het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang van kinderopvang de Hoeksteen.

Ik vind het erg leuk om met kinderen bezig te zijn, ze begeleiden in hun ontwikkeling, verzorgen en activiteiten met ze te doen. Waarvoor je elke dag met een kinderlach wordt beloond.

Amanda Dudok

Hoi, ik ben Amanda Dudok geboren op 22-12-1986. Samen met mijn vriend Arthur en onze zoontjes Deyn en Xavi woon ik in Moerdijk.

Al ruim 15 jaar werk ik met veel plezier in de kinderopvang en inmiddels alweer 4 jaar bij de Hoeksteen. Op Maandag, dinsdag en vrijdag werk ik op de peutergroep. Uitstapjes maken met familie en vrienden doe ik graag!

Mirije van Slooten

Mijn naam is Mirije van Slooten. Ik ben geboren op 18 mei 1984. Samen met mijn vriend Roland en dochter Bo woon ik in Zevenbergschen Hoek.
Sinds 5 september 2022 werk ik bij kinderopvang De Hoeksteen.

Bij de BSO ben ik het aanspreekpunt als BSO coördinator. Ik ben het aanspreekpunt voor jullie als ouders maar ook voor leerkrachten en andere collega’s bij de BSO. Verder zal ik verantwoordelijk zijn voor aanvragen, planning en alle andere zaken in en rondom de BSO.

Mijn werkdagen zullen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Naast de BSO zal ik ook te zien zijn bij de peutergroep en ook bij het kinderdagverblijf.
Mijn belangrijkste taak vind ik; ervoor zorgen dat jullie kinderen zich veilig voelen bij mij en een fijne dag hebben. Werken met kinderen doe ik met veel plezier en geen dag is hetzelfde. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesse van de kinderen. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder.

In mijn vrije tijd ga ik graag dagjes uit met mijn gezin en vriendinnen. Verder houd ik van winkelen, uit eten gaan, wandelen en koken.

Danique de Jong

Hoi hoi,
Mijn naam is Danique de Jong en ben geboren op 5 juni 2000. Ik ben opgegroeid met mijn ouders en jongere zusje in Wernhout en woon nu samen met mijn vriend en onze hond ook in Wernhout. In 2019 heb ik mijn diploma onderwijsassistent behaald. Hierna ben ik gaan werken bij een kinderopvang organisatie. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op de BSO, peuteropvang en het kinderdagverblijf.
Sinds 1 april 2023 werk ik bij kinderopvang de Hoeksteen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen die bij ons komen zich vertrouwd voelen, maar zeker ook een leuke en gezellige dag hebben en met een lach weer naar huis toe gaan. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te doen, zoals uiteten, dagjes weg, op vakantie gaan. Dit doe ik graag met mijn vriend, familie en vrienden.
Spreek me gerust aan als je nog vragen hebt en hopelijk tot snel!

Angela van Bezooijen

Hallo ouders,

Mijn naam is Angela van Bezooijen, ik ben geboren op 15 juli 1984. Ik woon samen met mijn man en onze 3 dochters Djamila, Jill en Fayèn in Klundert.
Ik ben creatief, vind het leuk om spelend te leren. Verder houd ik van voetballen, hardlopen en erop uit met mijn gezin.
Al 17 jaar werk ik met veel plezier in de kinderopvang maar vanaf 1 september 2023 werk ik bij kinderopvang de Hoeksteen. Jullie zullen mij tegenkomen bij de BSO en bij de peutergroep. Mijn werkdagen zijn; maandag en donderdag.

Marissa Niec

Mijn naam is Marissa Niec en ik ben 44 jaar oud en woon samen met mijn gezin in Moerdijk. Buiten dat ik heel veel dingen heel leuk vind om te doen in mijn vrije tijd, besteed ik mijn tijd graag aan en met mijn gezin, vrienden en familie. Ik vind het heel leuk om activiteiten te organiseren, workshops te volgen, op vakantie te gaan, dagjes weg te gaan en nog zooooveel meer.

Vanaf november kom ik het team van kinderopvang de Hoeksteen versterken en vind je mij op het kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en de peutergroep. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Wanneer de kinderen bij de Hoeksteen verblijven, vind ik het een leuk deel van mijn werk om samen met mijn collega’s de kinderen o.a. dingen te leren, te laten ontwikkelen, warme zorg en geborgenheid te bieden, plezier te laten hebben en heel belangrijk ze te laten zijn wie ze zijn. Wanneer de kinderen bij ons hier ruimte voor hebben gehad en met een lach weer naar huis gaan, trek ik in de avond de deur dicht en rij dan zeer voldaan naar huis.