Marissa Niec

Mijn naam is Marissa Niec en ik ben 44 jaar oud en woon samen met mijn gezin in Moerdijk. Buiten dat ik heel veel dingen heel leuk vind om te doen in mijn vrije tijd, besteed ik mijn tijd graag aan en met mijn gezin, vrienden en familie. Ik vind het heel leuk om activiteiten te organiseren, workshops te volgen, op vakantie te gaan, dagjes weg te gaan en nog zooooveel meer.

Vanaf november kom ik het team van kinderopvang de Hoeksteen versterken en vind je mij op het kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en de peutergroep. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Wanneer de kinderen bij de Hoeksteen verblijven, vind ik het een leuk deel van mijn werk om samen met mijn collega’s de kinderen o.a. dingen te leren, te laten ontwikkelen, warme zorg en geborgenheid te bieden, plezier te laten hebben en heel belangrijk ze te laten zijn wie ze zijn. Wanneer de kinderen bij ons hier ruimte voor hebben gehad en met een lach weer naar huis gaan, trek ik in de avond de deur dicht en rij dan zeer voldaan naar huis.